Рулет з лаваша

Рулети з лаваша – прості у приготуванні, надзвичайно смачні і пречудово виглядають 🙂 Цей рецепт – з шинкою, помідорами, сиром та зеленню.

Рулет з лаваша

Для рулетів з лаваша можна використовувати різні начинки, але особисто я у захваті від цієї комбінації. Спробувала – і закохалася))

Як сказав чоловік, немає нічого зайвого, і нічого не хочеться додати 🙂

Раджу робити зразу не один рулет з лаваша за цим рецептом, а хоча б два. Бо з’їдаються вони за хвилину.

Потрібно:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.

  • Шинка – 150 грам

  • Помідор – 2 шт.

  • Сир плавлений (типу «Янтар») – 100 – 150 грам

  • Кріп, петрушка – по парі гілочок

Приготування

Розгортаємо і розправляємо лаваш.

IMG_20170705_174414_1

Шинку ріжемо тонкими невеличкими скибочками.

IMG_20170705_171923_1

Помідори нарізаємо кубиками.

IMG_20170705_173433_1

Зелень подрібнюємо.

IMG_20170705_172139

Лаваш змащуємо плавленим сиром, відступивши від кожного краю по 2 – 3 см.

IMG_20170705_175016_1

Викладаємо зелень.

IMG_20170705_175158_1

Викладаємо шинку і помідори.

IMG_20170705_175404_1

(Помідорки зфоткать забулася, бо відволікли)

Акуратно згортаємо лаваш у рулет, тугенько, щоб не розпався.

IMG_20170705_175928

Викладаємо рулет з лаваша на деко.

Відправляємо у розігріту духовку.

Запікаємо при температурі 180 градусів по 5 – 7 хвилин з кожного боку.

Обрізаємо сухі краї.

Притримуючи рулет, обережно нарізаємо його ножем для хліба.

IMG_20170705_182518

Подаємо, їмо.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *